Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Skingen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Skingen? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Skingen! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je praktische tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-skingen

Een schoonmaakster in Skingen zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Skingen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Daarnaast kan je gebruik maken van platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Skingen zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt schoonmaken. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw aanvraag wederzijds passend is heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan verschillende vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Waadhoeke.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Skingen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Skingen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Skingen, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Kimswerd, Arum, Zweins en Schalsum.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
ERESDÉ Regio/Schoonmaak/DienstverleningEdisonstraat 218861 NAHarlingen
Giga schoonmaakbedrijfMgr. W.H. Nolensstraat 748862 WHHarlingen
Schoonmaakbedrijf HétSchokkerhof 148862 PLHarlingen
Bloem Schoonmaakbedrijf TerschellingTorenstraat 98881 BEWest-Terschelling
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Scala Cleaning SchoonmaakbedrijfDe Poon 78754 BCMakkum
Lijst met schoonmaakbedrijven in de buurt van Waadhoeke

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder check je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,70 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Skingen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen plus minus €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot wel €19,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Skingen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Skingen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie