Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schalsum

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Schalsum? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Schalsum! Op deze pagina verstrekken we volop tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-schalsum

Een schoonmaakster in Schalsum vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Schalsum inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ook zien wij steeds meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Schalsum inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan gebruiksvriendelijke portalen die daarbij helpen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Waadhoeke.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schalsum

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Schalsum

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Schalsum, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Zweins, Skingen, Peins en Ried.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper is er voor alle werkzaamheden in en rondom jouw woning. Hieronder delen wij de meest gangbare taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al voor €13,30 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor bevordert de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende bedrijven in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Schalsum. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot €16,50 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Schalsum huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal m2, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Schalsum?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven liggen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie