Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gooise Meren

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Gooise Meren? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Gooise Meren! Op dit platform lees je nuttige tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-gooise-meren

Een schoonmaakster in Gooise Meren inhuren

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Gooise Meren inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Gooise Meren zoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er speciale applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Gooise Meren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gooise Meren

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Gooise Meren

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Gooise Meren, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Uithoorn, Aalsmeer, Weesp en Almere.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het volgende deel tref je een overzicht met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,90 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Gooise Meren. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen de €20,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot zo’n €16,00 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Gooise Meren kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan het aantal m2, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Gooise Meren?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen tussen de €375,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie