Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Naarden

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Naarden? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Naarden! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we volop tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-naarden

Een schoonmaakster in Naarden gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Naarden inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Naarden vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is goed om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende platforms die daarbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Gooise Meren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Naarden

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Naarden

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Naarden, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in De Kwakel, de Hoef, Bussum en Muiderberg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bieden wij een opsomming met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,30 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende dienstverleners in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Naarden. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot zo’n €20,00 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Daarnaast kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Naarden hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Naarden?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie