Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Muiderberg

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Muiderberg? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Muiderberg! Op dit platform delen wij diverse tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-muiderberg

Een schoonmaakster in Muiderberg vinden

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Muiderberg inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Muiderberg vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op speciale Apps en websites die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Gooise Meren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Muiderberg

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Muiderberg

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Muiderberg, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Bussum, Naarden, Muiden en Baambrugge.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf verstrekken we een lijst met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,70 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte stimuleert gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse bedrijven die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Muiderberg. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen de €20,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot zo’n €18,00 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Muiderberg huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Muiderberg?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie