Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Muiden

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Muiden? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Muiden! Op deze website ontdek je volop tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-muiden

Een schoonmaakster in Muiden vinden

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Muiden inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend kan je gebruik maken van handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Muiden opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan verschillende platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Gooise Meren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Muiden

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Muiden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Muiden, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Muiderberg, Bussum, Baambrugge en Nederhorst den Berg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser huur je in voor de meest gangbare karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder check je een overzicht met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,80 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmakers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Muiden. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen de €24,50 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot €16,75 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Muiden hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het type woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Muiden?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan bedragen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie