Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nederhorst den Berg

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Nederhorst den Berg? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Nederhorst den Berg! Op deze pagina vind je handige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij delen we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,00 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-nederhorst-den-berg

Een schoonmaakster in Nederhorst den Berg gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Nederhorst den Berg inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Nederhorst den Berg zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, takenpakket en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en geef aan waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van praktische online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Wijdemeren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nederhorst den Berg

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Nederhorst den Berg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nederhorst den Berg, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Baambrugge, Muiden, Nigtevecht en Abcoude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder tref je een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp in de buurt al vanaf €13,00 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Nederhorst den Berg. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van kantoren, scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot zo’n €17,00 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Nederhorst den Berg huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor onder andere keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nederhorst den Berg?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie