Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Fleringen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Fleringen? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Fleringen! Op deze pagina bekijk je praktische tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-fleringen

Een schoonmaakster in Fleringen inhuren

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Fleringen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Als laatste zien wij steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Fleringen zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser aan huis komt. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw oproep wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn praktische applicaties die daarbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Tubbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Fleringen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Fleringen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Fleringen, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Reutum, Vriezenveen, Albergen en Manderveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder tref je enkele veel voorkomende klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,10 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal aanbieders die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Fleringen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen de €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot +/- €19,50 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Fleringen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld dweilen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Fleringen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie