Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bodegraven-Reeuwijk

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Bodegraven-Reeuwijk? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Bodegraven-Reeuwijk! Op dit platform delen wij concrete tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bieden we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-bodegraven-reeuwijk

Een schoonmaakster in Bodegraven-Reeuwijk gezocht

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Bodegraven-Reeuwijk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste ontstaan er meer en meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bodegraven-Reeuwijk zoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt poetsen. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt op locatie langs op de afgesproken datum. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bodegraven-Reeuwijk

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Bodegraven-Reeuwijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Bodegraven-Reeuwijk, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nieuwkoop, Den Haag, Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand vind je de meest voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,90 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei bedrijven in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Bodegraven-Reeuwijk. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen de €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot +/- €17,25 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die gedaan worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Bodegraven-Reeuwijk laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Bodegraven-Reeuwijk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie