Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint Kruis

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Sint Kruis? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Sint Kruis! Op onze schoonmaakwebsite vind je duidelijke tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-sint-kruis

Een schoonmaakster in Sint Kruis vinden

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Sint Kruis inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Sint Kruis inhuren

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt werken. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanvraag wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Ons advies is om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van nuttige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Sluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint Kruis

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Sint Kruis

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Sint Kruis, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Eede, Spui, Waterlandkerkje en Aardenburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf tref je enkele veel voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (regionaal) al voor €13,20 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte heeft effect op productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Sint Kruis. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot €19,00 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Sint Kruis laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sint Kruis?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie