Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eede

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Eede? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Eede! Op deze pagina bekijk je concrete tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-eede

Een schoonmaakster in Eede zoeken

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Eede inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Eede vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan de slag gaat. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan praktische Apps en websites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Sluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eede

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Eede

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Eede, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Spui, Sluiskil, Sint Kruis en Waterlandkerkje.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder tref je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • De garage opruimen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte heeft effect op een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmakers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Eede. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van scholen, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zeeland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot wel €17,25 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard klussen die gedaan worden: ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Eede kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Eede?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten liggen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie