Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sluiskil

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Sluiskil? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Sluiskil! Op deze website verstrekken we handige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-sluiskil

Een schoonmaakster in Sluiskil inhuren

Heb je het erg druk en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Sluiskil inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zijn er diverse handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Sluiskil zoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er verschillende websites die je hierbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Terneuzen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sluiskil

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Sluiskil

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sluiskil, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Hoek, Zaamslag, Spui en Eede.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf tref je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,50 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Sluiskil. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot zo’n €17,00 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kan je afspraken maken over opruimen of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Sluiskil kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan de grootte van het huis, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Sluiskil?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie