Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoek

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Hoek? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Hoek! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we concrete tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bieden we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-hoek

Een schoonmaakster in Hoek vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Hoek inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Hoek vergelijken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt poetsen. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Kies een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke websites die hiervoor specifiek service verlenen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Terneuzen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoek

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Hoek

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Hoek, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zaamslag, Sas van Gent, Sluiskil en Spui.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder delen wij een opsomming met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,90 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor bevordert een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Hoek. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen de €22,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot €18,25 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Tevens kan je afspraken maken over strijken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Hoek laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week ligt aan het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Hoek?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie