Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sas van Gent

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Sas van Gent? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Sas van Gent! Op deze pagina vind je concrete tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-sas-van-gent

Een schoonmaakster in Sas van Gent zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Sas van Gent inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste heb je allerlei vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Sas van Gent zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat je precies verwacht. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op diverse portalen die je hierbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Terneuzen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sas van Gent

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Sas van Gent

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Sas van Gent, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Philippine, Westdorpe, Zaamslag en Hoek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het volgende deel vind je een lijst met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,20 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse organisaties die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Sas van Gent. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen +/- €25,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot €18,75 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Sas van Gent laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sas van Gent?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie