Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heukelum

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Heukelum? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Heukelum! Op deze pagina ontdek je nuttige tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens behandelen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-heukelum

Een schoonmaakster in Heukelum zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Heukelum inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Heukelum zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanmelding beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke webapplicaties die daarbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heukelum

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Heukelum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Heukelum, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Oosterwijk, Herwijnen, Deil en Enspijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het volgende deel tref je een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,00 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Heukelum. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot zo’n €18,75 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over afwassen of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Heukelum kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Heukelum?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie