Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oosterwijk

Wil je een schoonmaakhulp in Oosterwijk? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Oosterwijk! Op onze schoonmaakwebsite vind je duidelijke tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-oosterwijk

Een schoonmaakster in Oosterwijk gezocht

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Oosterwijk inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Oosterwijk zoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Kies verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat voor jou van belang is. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan verschillende online zoekmachines die je hierbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Voor bedrijven.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Vijfheerenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oosterwijk

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Oosterwijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Oosterwijk, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Herwijnen, Hellouw, Heukelum en Deil.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder vind je een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,80 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Oosterwijk. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van horeca en hotels, winkels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €20,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot zo’n €17,25 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Oosterwijk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oosterwijk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie