Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eys

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Eys? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Eys! Op dit platform lees je handige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-eys

Een schoonmaakster in Eys inhuren

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Eys inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ook zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Eys zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt werken. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw verzoek beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van verschillende bemiddelaars die je hierbij helpen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Gulpen-Wittem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eys

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Eys

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Eys, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Elkenrade, Vijlen, Wittem en Epen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bekijk je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al voor €13,30 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Eys. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen +/- €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot wel €15,25 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Eys hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Eys?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan bedragen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie