Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Epen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Epen? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Epen! Op dit platform bieden we volop tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-epen

Een schoonmaakster in Epen gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Epen inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zijn er diverse platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Epen vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Gulpen-Wittem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Epen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Epen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Epen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Wittem, Eys, Mechelen en Beutenaken.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf vind je de meest voorkomende taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,60 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor stimuleert het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal aanbieders in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Epen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen de €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot +/- €16,25 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die afgewerkt worden: afstoffen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Epen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Epen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie