Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wittem

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Wittem? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Wittem! Op dit platform bieden we nuttige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-wittem

Een schoonmaakster in Wittem zoeken

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Wittem inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wittem vergelijken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Gulpen-Wittem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wittem

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Wittem

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Wittem, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Eys, Elkenrade, Epen en Mechelen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bekijk je een overzicht met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de regio al voor €13,00 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte stimuleert gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Wittem. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €23,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen de €22,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot zo’n €19,75 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die gedaan worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Wittem kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als afstoffen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het type woning, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Wittem?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan bedragen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie