Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Elkenrade

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Elkenrade? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Elkenrade! Op onze schoonmaakwebsite tref je diverse tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-elkenrade

Een schoonmaakster in Elkenrade inhuren

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Elkenrade inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zijn er diverse online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Elkenrade vergelijken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Filter op kosten, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op handige platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Gulpen-Wittem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Elkenrade

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Elkenrade

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Elkenrade, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Vijlen, Lemiers, Eys en Wittem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel delen wij de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de regio al voor €13,40 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte stimuleert de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene organisaties in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Elkenrade. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot +/- €18,75 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die opgepakt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Elkenrade kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Elkenrade?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie