Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rilland

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Rilland? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Rilland! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we duidelijke tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-rilland

Een schoonmaakster in Rilland inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Rilland inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Rilland opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt schoonmaken. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Kies een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Reimerswaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rilland

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Rilland

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Rilland, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Krabbendijke, Waarde, Yerseke en Ritthem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel tref je de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (lokaal) al voor €12,70 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Rilland. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen plus minus €21,50 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot +/- €17,75 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die uitgevoerd worden: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Rilland huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Rilland?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie