Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Meppel

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Meppel? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Meppel! Op dit platform delen wij veel tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-meppel

Een schoonmaakster in Meppel gezocht

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Meppel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ook zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Meppel zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn verschillende Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Meppel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Meppel

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Meppel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Meppel, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Staphorst, Westerveld, De Wolden en Hoogeveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het volgende deel vind je een overzicht met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Meppel. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €22,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot €17,00 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Meppel laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Meppel?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan bedragen tussen de €350,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie