Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Wolden

Wil je een schoonmaakhulp in De Wolden? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in De Wolden! Op deze pagina tref je handige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-de-wolden

Een schoonmaakster in De Wolden inhuren

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in De Wolden inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in De Wolden vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt werken. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en maak duidelijk wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn speciale online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente De Wolden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Wolden

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in De Wolden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in De Wolden, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Meppel, Staphorst, Hoogeveen en Borger-Odoorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand check je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (regionaal) al voor €12,50 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor draagt bij aan het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene schoonmakers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in De Wolden. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €21,00 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot wel €19,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in De Wolden hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de grootte van het huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in De Wolden?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie