Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Linde

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Linde? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Linde! Op ons portaal bieden we veel tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-linde

Een schoonmaakster in Linde zoeken

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Linde inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Linde opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan huis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan nuttige applicaties die daarbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in De Wolden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Linde

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Linde

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Linde, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kerkenveld, Hollandscheveld, Nieuwlande en Geesbrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf delen wij een overzicht met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,30 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei aanbieders in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Linde. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €21,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen plus minus €22,50 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot €17,25 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over opruimen of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Linde hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Linde?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie