Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwlande

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Nieuwlande? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Nieuwlande! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je concrete tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bieden we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-nieuwlande

Een schoonmaakster in Nieuwlande inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Nieuwlande inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Nieuwlande zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw verzoek beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er diverse online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Hoogeveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwlande

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Nieuwlande

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuwlande, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Linde, Kerkenveld, Geesbrug en Elim.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf tref je een overzicht met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,60 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse organisaties in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Nieuwlande. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot +/- €17,25 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die gedaan worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Nieuwlande laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal m2, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Nieuwlande?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie