Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Idskenhuizen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Idskenhuizen? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Idskenhuizen! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we concrete tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-idskenhuizen

Een schoonmaakster in Idskenhuizen zoeken

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Idskenhuizen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Idskenhuizen zoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt werken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn nuttige vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Idskenhuizen

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Idskenhuizen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Idskenhuizen, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Teroele, Langweer, Tjerkgaast en Sint Nicolaasga.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,50 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor bevordert het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene aanbieders in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Idskenhuizen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €20,00 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot wel €15,00 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Idskenhuizen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Idskenhuizen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie