Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijetrijne

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nijetrijne? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Nijetrijne! Op ons portaal lees je concrete tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-nijetrijne

Een schoonmaakster in Nijetrijne gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Nijetrijne inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nijetrijne vinden

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw aanmelding wederzijds passend is heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijetrijne

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Nijetrijne

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Nijetrijne, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Spanga, Scherpenzeel, Oldetrijne en Sonnega.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder vind je een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,60 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei dienstverleners in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Nijetrijne. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €22,00 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot €15,75 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Indien nodig kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Nijetrijne huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld afstoffen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Nijetrijne?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie