Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oldetrijne

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Oldetrijne? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Oldetrijne! Op dit platform tref je duidelijke tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-oldetrijne

Een schoonmaakster in Oldetrijne zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Oldetrijne inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Ook zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Oldetrijne zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oldetrijne

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Oldetrijne

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oldetrijne, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nijetrijne, Spanga, Sonnega en Oldeholtwolde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest gangbare schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,00 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor stimuleert gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene aanbieders in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oldetrijne. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen de €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot €15,25 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Oldetrijne kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oldetrijne?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven bedragen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie