Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sonnega

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Sonnega? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Sonnega! Op deze website ontdek je handige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-sonnega

Een schoonmaakster in Sonnega zoeken

Heb je het erg druk en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Sonnega inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Sonnega zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sonnega

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Sonnega

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Sonnega, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Oldetrijne, Nijetrijne, Oldeholtwolde en Ter Idzard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij de meest gangbare taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,60 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Sonnega. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van winkels, horeca en hotels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen +/- €22,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot €18,50 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die gedaan worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Sonnega kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Sonnega?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie