Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Alphen aan den Rijn

Wil je een schoonmaakhulp in Alphen aan den Rijn? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een professionele schoonmaker in Alphen aan den Rijn! Op ons portaal verstrekken we concrete tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-alphen-aan-den-rijn

Een schoonmaakster in Alphen aan den Rijn inhuren

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Alphen aan den Rijn inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Alphen aan den Rijn zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals prijs, takenpakket en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale webapplicaties die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Alphen aan den Rijn

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Alphen aan den Rijn

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Alphen aan den Rijn, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Bodegraven-Reeuwijk, Nieuwkoop, Zoeterwoude en Kaag en Braassem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. In het volgende deel check je de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al voor €12,80 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmakers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Alphen aan den Rijn. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot wel €17,75 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die gedaan worden: dweilen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Alphen aan den Rijn huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Alphen aan den Rijn?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan liggen tussen de €375,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie