Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Koudekerk aan den Rijn

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Koudekerk aan den Rijn? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in Koudekerk aan den Rijn! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je praktische tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-koudekerk-aan-den-rijn

Een schoonmaakster in Koudekerk aan den Rijn vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Koudekerk aan den Rijn inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Koudekerk aan den Rijn vinden

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van handige online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Alphen aan den Rijn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Koudekerk aan den Rijn

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Koudekerk aan den Rijn

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Koudekerk aan den Rijn, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Bodegraven, Nieuwerbrug aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk en Hazerswoude-Dorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bekijk je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al vanaf €13,50 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor stimuleert een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Koudekerk aan den Rijn. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen de €22,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot wel €16,75 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Koudekerk aan den Rijn hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Koudekerk aan den Rijn?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan bedragen tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie