Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stavenisse

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Stavenisse? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Stavenisse! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je handige tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-stavenisse

Een schoonmaakster in Stavenisse inhuren

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Stavenisse inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Stavenisse vinden

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw uitnodiging wederzijds passend is heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er verschillende applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Tholen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stavenisse

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Stavenisse

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Stavenisse, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint-Maartensdijk en Scherpenisse.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand verstrekken we een overzicht met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de regio al voor €12,50 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte stimuleert een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal aanbieders in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Stavenisse. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen ongeveer €21,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot wel €19,50 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Stavenisse kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week ligt aan het type woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Stavenisse?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie