Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint-Maartensdijk

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Sint-Maartensdijk? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Sint-Maartensdijk! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we diverse tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €13,30 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-sint-maartensdijk

Een schoonmaakster in Sint-Maartensdijk zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Sint-Maartensdijk inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde heb je steeds meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Sint-Maartensdijk vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op uurtarief, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en communiceer wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn diverse websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Tholen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint-Maartensdijk

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Sint-Maartensdijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sint-Maartensdijk, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Stavenisse, Sint-Annaland, Scherpenisse en Poortvliet.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het overzicht hieronder bieden wij een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,10 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor bevordert een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmaakondernemers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Sint-Maartensdijk. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen ongeveer €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,10 tot wel €18,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Sint-Maartensdijk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Sint-Maartensdijk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie