Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint-Annaland

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Sint-Annaland? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Sint-Annaland! Op deze pagina ontdek je nuttige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien vergelijken wij een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-sint-annaland

Een schoonmaakster in Sint-Annaland gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Sint-Annaland inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Sint-Annaland vinden

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op kosten, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan wat je precies verwacht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker is best lastig. Er bestaan nuttige bemiddelaars die daarbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Tholen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint-Annaland

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Sint-Annaland

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Sint-Annaland, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Oud-Vossemeer, St. Willebrord, Stavenisse en Sint-Maartensdijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder tref je een opsomming met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal schoonmaakondernemers in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Sint-Annaland. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen +/- €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot wel €16,50 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, dweilen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Sint-Annaland laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Sint-Annaland?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten bedragen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie