Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kruiningen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Kruiningen? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Kruiningen! Op deze website bieden we nuttige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-kruiningen

Een schoonmaakster in Kruiningen inhuren

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Kruiningen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Kruiningen opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser bij je thuis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op prijs, ervaring en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Reimerswaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kruiningen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Kruiningen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kruiningen, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hansweert, Schore, Oostdijk en Waarde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bekijk je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,20 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Kruiningen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van winkels, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Tarieven: tussen de €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot +/- €17,75 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die gedaan worden: dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Kruiningen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Kruiningen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie