Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Reek

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Reek? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Reek! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij diverse tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-reek

Een schoonmaakster in Reek zoeken

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Reek inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Reek vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er verschillende online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Maashorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Reek

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Reek

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Reek, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Vinkel, Heesch, Schaijk en Herpen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Bijgaand bekijk je een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Reek. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot wel €18,50 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Reek hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Reek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie