Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heesch

Wil je een schoonmaakhulp in Heesch? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Heesch! Op onze schoonmaakwebsite vind je concrete tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij delen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-heesch

Een schoonmaakster in Heesch zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Heesch inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Heesch opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er nuttige webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Bernheze.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heesch

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Heesch

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Heesch, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Haren, Geffen, Vinkel en Reek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel tref je enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Heesch. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen +/- €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot €17,00 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Heesch laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het type woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Heesch?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie