Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Geffen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Geffen? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Geffen! Op deze pagina ontdek je nuttige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bespreken we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we adressen van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-geffen

Een schoonmaakster in Geffen vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Geffen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zien wij steeds meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Geffen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en beschikbare helpers vinden. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in s-Hertogenbosch.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Geffen

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Geffen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Geffen, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nistelrode, Nuland, Haren en Heesch.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand tref je de meest voorkomende taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Geffen. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, scholen, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen plus minus €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot wel €19,25 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Geffen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Geffen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie