Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuw- en Sint Joosland

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Nieuw- en Sint Joosland? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Nieuw- en Sint Joosland! Op dit platform verstrekken we duidelijke tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-nieuw--en-sint-joosland

Een schoonmaakster in Nieuw- en Sint Joosland inhuren

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Nieuw- en Sint Joosland inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuw- en Sint Joosland vinden

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn nuttige portalen die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Middelburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuw- en Sint Joosland

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Nieuw- en Sint Joosland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuw- en Sint Joosland, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Arnemuiden, Gapinge, Burgh-Haamstede en Noordwelle.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf tref je de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,70 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte heeft effect op een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei dienstverleners in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nieuw- en Sint Joosland. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van kantoren, horeca en hotels, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Onkosten: tussen +/- €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot wel €17,00 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Indien nodig kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Nieuw- en Sint Joosland huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal m2, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nieuw- en Sint Joosland?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie