Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noordwelle

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Noordwelle? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Noordwelle! Op onze schoonmaakwebsite lees je nuttige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-noordwelle

Een schoonmaakster in Noordwelle gezocht

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Noordwelle inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Noordwelle zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De werkster komt aan huis op het gekozen moment. Het is handig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er praktische online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Marktplaats.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noordwelle

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Noordwelle

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Noordwelle, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Burgh-Haamstede, Nieuw- en Sint Joosland, Renesse en Ellemeet.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder verstrekken we een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,70 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Noordwelle. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van kantoren, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot wel €19,25 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. Daarbij kan je afspraken maken over strijken of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Noordwelle huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Noordwelle?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan bedragen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie