Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Burgh-Haamstede

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Burgh-Haamstede? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Burgh-Haamstede! Op dit platform vind je concrete tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-burgh-haamstede

Een schoonmaakster in Burgh-Haamstede vinden

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Burgh-Haamstede inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook zien wij steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Burgh-Haamstede opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt werken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan speciale bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en beschikbare helpers vinden. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Burgh-Haamstede

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Burgh-Haamstede

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Burgh-Haamstede, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Nieuw- en Sint Joosland, Arnemuiden, Noordwelle en Renesse.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf delen wij een lijst met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,80 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Burgh-Haamstede. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of dakreiniging zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, kantoren, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot €17,50 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen. Daarnaast kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Burgh-Haamstede huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Burgh-Haamstede?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie