Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schouwen-Duiveland

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Schouwen-Duiveland? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Schouwen-Duiveland! Op dit platform vind je nuttige tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Ook vergelijken wij een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-schouwen-duiveland

Een schoonmaakster in Schouwen-Duiveland vinden

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Schouwen-Duiveland inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je allerlei praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Schouwen-Duiveland inhuren

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan huis komt. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van speciale Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schouwen-Duiveland

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Schouwen-Duiveland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Schouwen-Duiveland, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Middelburg, Veere, Altena en Giessenlanden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bieden wij een overzicht met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al voor €13,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal bedrijven in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Schouwen-Duiveland. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen +/- €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot +/- €18,25 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Schouwen-Duiveland huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van afstoffen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het type woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Schouwen-Duiveland?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen tussen de €325,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie