Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zonnemaire

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Zonnemaire? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Zonnemaire! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je duidelijke tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-zonnemaire

Een schoonmaakster in Zonnemaire inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Zonnemaire inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zonnemaire opzoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt poetsen. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw oproep beantwoord wordt heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is best lastig. Er bestaan speciale portalen die je hierbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en beschikbare helpers vinden. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zonnemaire

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Zonnemaire

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zonnemaire, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Noordgouwe, Nieuwerkerk, Dreischor en Bruinisse.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in jouw huishouden. Bijgaand vind je de meest voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,10 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor stimuleert een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse dienstverleners in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Zonnemaire. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €20,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot zo’n €19,00 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Zonnemaire kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Zonnemaire?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie