Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hichtum

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Hichtum? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Hichtum! Op onze schoonmaakwebsite delen wij veel tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-hichtum

Een schoonmaakster in Hichtum gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Hichtum inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Hichtum vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is slim om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn handige vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hichtum

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Hichtum

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hichtum, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Schettens, Longerhouw, Burgwerd en Hartwerd.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een lijst met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hichtum. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen ongeveer €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot +/- €17,00 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Hichtum hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hichtum?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie