Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Longerhouw

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Longerhouw? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Longerhouw! Op schoonmakerzoeken.nl tref je concrete tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-longerhouw

Een schoonmaakster in Longerhouw zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Longerhouw inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Longerhouw vinden

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er verschillende applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Longerhouw

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Longerhouw

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Longerhouw, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Schraard, Wons, Schettens en Hichtum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand delen wij enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp uit de regio al vanaf €13,20 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende aanbieders in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Longerhouw. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot zo’n €15,75 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Longerhouw hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Longerhouw?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie