Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maasbree

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Maasbree? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Maasbree! Op dit platform lees je diverse tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-maasbree

Een schoonmaakster in Maasbree zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Maasbree inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Maasbree vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op kosten, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er praktische online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Peel en Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maasbree

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Maasbree

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Maasbree, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kessel, Ell, Baarlo en Helden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser is er voor alle werkzaamheden in jouw huishouden. In het volgende deel check je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Maasbree. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen +/- €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot wel €17,50 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Maasbree kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor onder andere stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het type woning, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Maasbree?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie