Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vlaardingen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Vlaardingen? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Vlaardingen! Op dit platform lees je nuttige tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-vlaardingen

Een schoonmaakster in Vlaardingen gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Vlaardingen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Vlaardingen inhuren

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat de opdracht beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Vlaardingen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vlaardingen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Vlaardingen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Vlaardingen, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Maassluis, Albrandswaard, Schiedam en Rotterdam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand vind je enkele veel voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,90 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Vlaardingen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot zo’n €19,00 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Vlaardingen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Vlaardingen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie