Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rotterdam

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Rotterdam? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Rotterdam! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je handige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,20 p/uur.

schoonmaker-zoeken-rotterdam

Een schoonmaakster in Rotterdam inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Rotterdam inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Als laatste heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Rotterdam zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Contactverzoek

  Kies diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er handige webapplicaties die je hierbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Care.com: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Rotterdam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rotterdam

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Rotterdam

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Rotterdam, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht en Ridderkerk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Rotterdam. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen +/- €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot +/- €18,25 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal taken die afgewerkt worden: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Indien gewenst kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Rotterdam huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan het aantal m2, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Rotterdam?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie