Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Barendrecht

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Barendrecht? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Barendrecht! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je handige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-barendrecht

Een schoonmaakster in Barendrecht inhuren

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Barendrecht inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Barendrecht zoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt werken. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, takenpakket en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: Vind actieve helpers in de gemeente Barendrecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Barendrecht

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Barendrecht

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Barendrecht, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Rotterdam, Schiedam, Ridderkerk en Molenlanden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom huis. In onderstaande paragraaf bieden wij enkele veel voorkomende klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,50 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere bedrijven in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Barendrecht. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen de €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot +/- €15,50 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Barendrecht kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Barendrecht?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie