Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ridderkerk

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Ridderkerk? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Ridderkerk! Op ons portaal bekijk je concrete tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-ridderkerk

Een schoonmaakster in Ridderkerk gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Ridderkerk inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je allerlei praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ridderkerk opzoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn nuttige bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Ridderkerk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ridderkerk

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Ridderkerk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ridderkerk, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Barendrecht, Rotterdam, Molenlanden en Alblasserdam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het volgende deel tref je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,80 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor stimuleert het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Ridderkerk. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot €19,75 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die opgepakt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Ridderkerk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Ridderkerk?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie